Бягаща пътека Road Run I

3645,00 лв.

Бягащата пътека на DKN Technoloyg се за движва от двигател с постоянна мощност от 2,8 к.с и максимална пикова мощност от 4,5 к.с.
Пътеката е предназначена за домашно ползване, но е от висок клас и техническите и параметри са с реални стойности. Това позволява пътеката да се постави в зала със средно голям интензитет – примерно във фитнес зала на хотел или СПА център.
Платформата, на пътеката е достатъчно дълга с омекотена стъпка за бягане с размери 53 см x 148 см. Това означава, че един от недостатъците на бягането – травмите в ставите при системни тренировки, при пътеката Road Run I са сведени до минимум благодарение на хидравлична система за поглъщане на удари намалява удара постепенно, докато бягате. Това от своя страна намалява въздействието върху вашите бягащи стави с до 15% в сравнение с бягането на открито или на повечето предлагани на нашия пазар бягащи пътеки от нисък клас.
RoadRun-i използва Bluetooth 4.0 за измерване на пулса. Съвместим с Bluetooth каишка за гърдите или проследяващи дейности смарт часовници.
Пътеката обозначава програмираните тренировки в различни LED прозорци. 28 програми, включително 1 бърз старт, 24 предварително зададени изпълнения, една обучителна програма и 4 потребителски профила.
Снабдената с Bluetooth 4.0 пътека, ви позволява да свържете вашия таблет или смартфон и да направите вашата бягаща пътека съвместима с набор от приложения, предлагайки множество интерактивни опции за обучение.

Код: Road Run I Категория:

Описание

Технически спецификации:
Програмни профили: 28 броя
Потребителски профили: 4
Измерване на : време, скорост от 0,8 – 20 км/ч, разстояние, изгорени калории.
Максимално тегло на трениращия 130 кг.
Размери (Д x Ш x В): 188 х 90 х 141 см
Тегло на пътеката: 108 кг
Система за прогресивно поглъщане на удари
Сгъваем механизъм с меко падане
Платформа за бягане: 53 х 148 см
Регулируем наклон в 18 позиции
Мотор: 2,8 к.с. непрекъснато, Пикова – 4,8 к.с.
Авариен стоп,Транспортни колела
Задвижваща система: Поликлинов ремък
Сертификация: CE/EN 957 клас SA

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бягаща пътека Road Run I”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *