Бягаща пътека Ai Run Z

3050,00 лв.

Бягащата пътека на DKN Technoloyg се за движва от двигател с постоянна мощност от 2,5 к.с и максимална пикова мощност от 4 к.с.
Пътеката е предназначена за домашно ползване, но е от висок клас и техническите и параметри са с реални стойности. Това позволява пътеката да се постави в зала със средно голям интензитет – примерно във фитнес зала на хотел или СПА център.
Платформата, на пътеката е достатъчно дълга с омекотена стъпка за бягане с размери 52 см x 148 см. Това означава, че един от недостатъците на бягането – травмите в ставите при системни тренировки, при пътеката Ai Run Z са сведени до минимум благодарение на мощна хидравлична система за поглъщане на удари намалява удара постепенно, докато бягате. Това от своя страна намалява въздействието върху вашите бягащи стави с до 40% в сравнение с бягането на открито или на повечето предлагани на нашия пазар бягащи пътеки от нисък клас.
AiRun-Z разполага с два мотора, които управляват функциите за наклон и спускане.
Пътеката използва Bluetooth 4.0 за измерване на пулса. Съвместим с Bluetooth каишка за гърдите или проследяващи дейности смарт часовници.
AiRun-Z предлага 12 предварително зададени програми, включително загуба на тегло, бягане на 5 км, катерене по хълм, 2 кардио програми и 3 настроени от потребителя програми. Снабдената с Bluetooth 4.0 пътека, ви позволява да свържете вашия таблет или смартфон и да направите вашата бягаща пътека съвместима с набор от приложения, предлагайки множество интерактивни опции за обучение.

Код: AiRun-Z Категория:

Описание

Технически спецификации:
Програмни профили: 12 броя
Потребителски профили: 3
Измерване на : време, скорост от 1 – 18 км/ч, разстояние, изгорени калории.
Максимално тегло на трениращия 130 кг.
Размери (Д x Ш x В): 185 х 85 х 143 см
Тегло на пътеката: 105 кг
Система за прогресивно поглъщане на удари
Сгъваем механизъм с меко падане
Платформа за бягане: 52 х 148 см
Регулируем наклон в 18 позиции
Мотор: 2,5 к.с. непрекъснато, Пикова – 4 к.с.
Авариен стоп,Транспортни колела
Задвижваща система: Поликлинов ремък
Сертификация: CE/EN ISO 20957

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бягаща пътека Ai Run Z”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *