Гребен тренажор R-400

2300,00 лв.

Гребен тренажор R-400 на DKN Technoloyg е предназначена за домашно ползване, но е от висок клас и техническите му параметри са с реални стойности. Това позволява тренажора да се постави в зала със средно голям интензитет – примерно във фитнес зала на хотел или СПА център.
Естественото движение на гребане беше зададено като цел при разработването на гребен тренажор R-400. И за постигане на двойно съпротивление е приложена системата: Комбиниране на въздушен вентилатор с магнитно съпротивление, свързано с маховик 11 кг.
Рамката на уреда е солидна изработена от стомана, заварена и добре позиционирана при движението, което я прави удобна и здрава. Търпи интензивни тренировки.
Лагерите SKF и клиновиден ремък Hutchinson за управление на задвижващата система правят R-400 не само с висока издръжливост, но и много тиха машина. R-400 е един от най-тихите въздушно-магнитни гребни тренажори на пазара.
Освен стандартните ръчни настройки, регулируеми до 16 нива на съпротивление, програмирането включва 12 предварително програмирани курса, 6 от които са интервални настройки, лични потребителски профили и програма с контролиран пулс.

Код: R-400 Категория:

Описание

Технически спецификации:
Програмни профили: 12 броя
Потребителски профили: 4
Съпротивление: Магнитно съпротивление на въздуха в 16 нива
Измерване на : време, скорост от 0,8 – 20 км/ч, разстояние, изгорени калории.
Максимално тегло на трениращия 150 кг.
Дължина на централната релса: 142 см
Размери (Д x Ш x В): 238 x 47 x 88 см
Тегло на уреда: 53 кг
Съвместим с Bluetooth 4.0
Сертификация: ISO/EN-20957.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Гребен тренажор R-400”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *