Комбиниран фитнес уред 5 в 1

(1 клиентски отзив)

830,00 лв.

Многофункционален фитнес уред на Marbo Sport, който позволява ефективни упражнения на мускулите на гърба, корема и ръцете.
Здравата конструкция на уреда гарантира стабилност дори при интензивни тренировки. Ето защо уреда е подходящ освен за употреба в домашни условия, така и в фитнес зали за хотели.
При изпълнение на упражнение за коремни преси, захвата на ръцете се регулира, което го прави изключително удобен за тренировка. Облегалката е под наклон и по този начин концентрацията е изолирана върху мускулната група.
Когато изпълнявате набирания на уреда има възможност захвата тесен, широк в хоризонтална и успоредна позиция. Ако ръста ви е по-нисък има степенки от двете страни на уреда за лесно залавяне.
Уреда има удобни ръкохватки за лицеви опори, за да не са получават травми на китките.
Освен всички упражнение, които могат да се изпълняват на комбинирания фитнес уред от двете страни на уреда има закачалки, на които може да се поставя щанга за изпълнение на упражнение в комбинация с пейка.

Описание

Технически данни:
Височина: 222 см.
Дължина: 115,6 см.
Ширина: 54 см.
Тегло на уреда : 50 кг.
Конструктивен профил: 50х50х2 мм.
Максимално натоварване на уреда : 250 кг.

1 отзив за Комбиниран фитнес уред 5 в 1

  1. Иван Ангелов

    Уреда го получих в кашони. Очаквах да се сглоби трудно, но се оказа, че не е така. Масивен е и не се клати като се набираш. По-скъп е от други, които намерих на пазара, но определено си заслужава цената. Препоръчам!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *