Кростренажор ХС-190

2400,00 лв.

Кростренажор ХС-190 на DKN Technoloyg е предназначена за домашно ползване, но е от висок клас и техническите му параметри са с реални стойности. Това позволява тренажора да се постави в зала със средно голям интензитет – примерно във фитнес зала на хотел или СПА център.
На кростренажора с елиптичен въртящ се диск, упражнението което се изпълнява на него: комбинирано въртене с кара и ръце е подходящо за хора с проблеми в ставите, защото при тренировка мускулите на ръцете и краката се натоварват, а ставите остават в „спящо“ положение. При него няма натоварването от тежестта на тялото както е при бягането. Същевременно се натоварва цялата мускулатура на тялото едновременно и равномерно. Разбира се уреда е подходящ за кардио тренировки или за загряване преди силови упражнения. При тренировката с него е сведена до минимум възможността от травма на опорно-двигателната система и по-конкретно на ставите.
В много случаи кростренажора с елиптичен въртящ се диск е подходящ за процедура при раздвижване на хора, които са претърпели ортопедични травми.
Кростренажор ХС-190 притежава селекция от предварително зададени тренировки, с 4 нима за начинаещи, 4 нива за напреднали и 4 нива за производителност, които отговарят на различни нива на фитнес и ви позволяват да преминете към по-трудни нива с подобряването на вашата форма.

Код: ХС-190 Категория:

Описание

Технически спецификации:
Програмни профили: 12 броя
Потребителски профили: 4
Съпротивление: Магнитно съпротивление маховик 10 кг.
Измерване на : време, скорост, разстояние, изгорени калории.
Максимално тегло на трениращия 130 кг.
Размери (Д x Ш x В): 156 x 61 x 178 см
Тегло на уреда: 93 кг
Съвместим с Bluetooth 4.0
Сертификация: CE/EN 957 клас H.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Кростренажор ХС-190”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *