Лежанка с отрицателен наклон

(1 клиентски отзив)

540,00 лв.

Лежанка с отрицателен наклон
Новата лежанка на Марбо Спорт за полупрофесионална употреба позволява тренировка на всички части от гръдния мускул, а именно долна част, средна и горна. Профила, от който е изработена 50х50х2 мм, широката позиция прави лежанката достатъчно устойчива и безопасна при изпълнение на упражненията.
За по-голямо удобство при тренировка седалката се регулира в три (3) позиции. Облегалката се регулира в дванадесет (12) позиции в диапазон от -14 до 81 градуса на наклона. Като последния наклон от 81 градуса позволява тренировка и на рамото. Функцията подвижна секция на лежанката, на която се позиционира трениращия я прави изключително удобна при вземането на щангата в положение за тренировка на горната част на гръдния мускул и рамото.
В задния край на лежанката има монтирани две тръби Фи 25 мм., на които може да се редят дискове.
В предния край лежанката има технологичен отвор, който позволява монтирането на различни приставки: Горен и долен скрипец, бицепс плот и приставка за тренировка на предно и задно бедро. Тях може да ги откриете в нашия сайт.

Описание

Техническа характеристика:
Височина: 131 см.
Ширина: 123 см.
Дължина: 143 см.
Основен профил 50х50х2 мм.
Максимално натоварване 250 кг.

1 отзив за Лежанка с отрицателен наклон

  1. Атанас Атанасов

    Лежанката е уникална! Може да трениратге долната част на гърдите много яко влиза упражнението. Продавача е корекен и отзивчив! Искренно препоръчам!

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *