Разпродажба!

Лежанка

Original price was: 545,00 лв..Current price is: 500,00 лв..

Регулируема лежанка в четири основни позиции на тялото, които позволяват тренировка на всички части на гръдната мускулатура, а именно: долна част на гърдите, средна част на гърдите и горна част на гърдите. 90-градусовия наклон на облегалката е подходящ за упражнения за раменната мускулатура.
Въпреки, че лежанката е предназначена за домашна употреба, структурата на проектиране е прави изключително стабилна и подходяща за всяка фитнес зала освен за начинаещи, така и за напреднали спортисти. Тази лежанка е една от малкото, които се предлагат на пазара, който има обратен наклон, хоризонтален и с повдигната облегалка и регулируема седалка. Именно регулирането на седалката позволява на трениращия когато е в позиция на тренировка за горна част на гърдите трупа да е стабилен и тялото да се концентрира в изпълнението на упражнението.
Лежанката е многофункционална и е достатъчно в залата да е само тя предвидена за тренировка. Не е необходимо да купувате различните видове лежанки : с обратен наклон, хоризонтална с лек наклон нагоре. Като много важно е да отбележим, че облегалката има почти 90 градуса наклон, което я прави идеална за изпълнение на базовото упражнение за раменната мускулатура. Възможност за монтаж на допълнителни приставки за бицепсово сгъване и за тренировка на мускулатурата на бедрата.

Код: MH-L107 2.0 Категория:

Описание

Технически параметри:
Основен профил: 40х40 мм.
Размер на облегалката: 81 см. Х 27 см.
Позиции на облегалката от – 10 градуса до 80 градуса
Размер на седалката: 30 см. Х 27 см.
Три позиции на седалката
Ширина 108 см
Височина 132 см., Позиция на седалката от пода – 44 см.
Дължина 138 см.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Лежанка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *