Регулируема лежанка

550,00 лв.

Регулируема лежанка за полупрофесионална употреба на Марбо Сторт.
Лежанката са регулира в три основни позиции на тялото, които позволяват тренировка на на гръдната мускулатура, а именно: средна част на гърдите и горна част на гърдите. 90-градусовия наклон на облегалката е подходящ за упражнения за раменната мускулатура.
Лежанката е така конструирана, че при 90-градусувия ъгъл на облегалката, щангата може да се вземе без трудност от стойките на които стои. Това се дължи цялостно секционно движение на седалката ведно с облегалката.
Въпреки, че лежанката е предназначена за полупрофесионална употреба, структурата на проектиране е прави изключително стабилна и подходяща за всяка фитнес зала освен за начинаещи, така и за напреднали спортисти.
Лежанката е многофункционална и е достатъчно в залата да е само тя предвидена за тренировка. Не е необходимо да купувате различните видове лежанки : хоризонтална и с лек наклон нагоре (30 градуса). Като много важно е да отбележим, че облегалката има почти 90 градуса наклон, което я прави идеална за изпълнение на базовото упражнение за раменната мускулатура.
Стойките се регулират на осем нива в диапазона от 104 до 174 см. Седалката се регулира в три позиции.
Възможност за монтаж на допълнителни приставки за бицепсово сгъване, за тренировка на мускулатурата на бедрата и скрипец за горно и долно дърпане.

Описание

Технически параметри:
Основен профил: 50х50х2 мм.
Височина: от 114 до 184 см., Позиция на седалката от пода – 43 см.
Дължина 143 см.
Ширина: 123 см.
Максимално натоварване: 300 кг.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Регулируема лежанка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *