Разпродажба!

Регулируема фитнес пейка

Original price was: 350,00 лв..Current price is: 300,00 лв..

С регулируемата пейка може да изпълняванте базови упражнения за следните мускулни групи:
Средна част на мускулатурата на гърдите. Преса с дъмбели в хоризонтално положение на тялото, а в комплект със стойки за клек, които също предлагаме, упражнението може да си изпълни с щанга.
Горна част на мускулатурата на гърдите. Преса с дъмбели в легнало положение с регулиран наклон на облегалката, а в комплект със стойки за клек, упражнението може да си изпълни с щанга.
Тренировка за раменна мускулатура. Базово упражнение – раменна преса с дъмбели от стоеж 90 градуса. В комплект със стойки за клек, упражнението може да си изпълни с щанга.
Тренировка за бицепси. В комбинацията с приставка за бицепс плот се изпълнява упражнението „Скотово сгъване“.
Тренировка за мускулатурата на предно и задно бедро се изпълнява с приставката за крака.
Добавяйки приставки към пейката за изпълнение на допълнителни упражнения, вие ще се осигурите универсално базово оборудване, без да се налага да купуване допълнителни фитнес уреди.

Код: MH-L115 Категория:

Описание

Регулируема пейка от любителската серия на Marbo Sport. Разполага с осем (8) степени на регулиране на облегалката и три (3) степени на регулиране на седалката. Максимално натоварване 200 кг. Дължина на уреда 140 см, височина от пода 45 см. Размери на седалката: 30х27 см, размери на облегалката : 81х27 см.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Регулируема фитнес пейка”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *