Услуги

Проектирай своя домашен фитнес

Как да избера лежанка или пейка:

 

Лежанка с широк хват:

Ако лоста ни е олимпийски : дълъг 220 см., Фи 50, то тогава лежанката трябва да е с ширина 120 см. между стойките за щангата.

Ако лоста ни е Фи 50 мм. или Фи 30 мм с дължина 205 см. или 200 см. , разстоянието между ръкавите – мястото на което е хвата трябва да е 130 – 132 см.

Лежанка с тесен хват:

При този хват ръцете остават от външна страна на стойките, на които се поставя щантага.

Важното при избора на лежанка с тесен хват е разстоянието между стойките да бъде : 60 – 65 см. Тогава, ако трениращият е с ръст 170 – 180 см. ще му е удобно да взима и оставя щангата или хвата ще му е по-широк от стойките на които се оставя щантага.

Височината на лежанката трябва да бъде 42 – 45 см. Това е важно, защото при тренировка с щанга ъгъла, който се сключва при свити в колената крака трябва да бъде 90 и по-малко градуса, за да е устойчиво тялото при изпълнение на упражнения за горна част на гърдите. В противен случай трениращият се стяга в корема и таза за да пази равновесие и по този начин не е съсредоточен при изпълнение на упражнението.

Какви стойки за клек са подходящи за моя фитнес:

очаквайте скоро

Какъв лост, какви тежести и дъмбели ще са ми необходими:

очаквайте скоро

Искам да имам боксов чувал в залата:

Тренировките с боксов чувал са отлични упражнения за цялостно развитие на мускулатурата. Те ви позволяват да подобрите скоростта си, а също така ви позволяват да работите върху издръжливостта и двигателната координация. Тренировките с боксов чувал ангажират много мускулни групи да работят, благодарение на което ви позволява да изгорите много калории.

Кой боксов чувал е подходящ за дома?

В категорията „боксови чували“ се предлагат различни боксови чували , които могат лесно да се адаптират за вашите нужди, физически условия и тип тренировка. Най-универсални са традиционните цилиндрични форми, които са много популярни сред хората, които тренират. Когато избирате такъв боксов чувал , трябва да имате предвид вашето телосложение. По-ниските хора е препоръчително да изберат боксов чувал с по-малък размер и обратно, по-високите – по-големи чували.

Започвайки да тренирате в собствения си дом си струва да заложите на универсален боксов чувал с тегло от 30 до 50 кг. Обикновено размерите на тези чували варират между 130-140 см дължина и 35-45 см диаметър. Височината на чувала оказва значително влияние върху вида на изпълняваното упражнение, така че си струва да обмислите вашите нужди предварително. За хора, които практикуват бокс само с ръчни удари, чувал с дължина до 130 см ще бъде правилният избор. Удължените тренировки по бокс и кикбокс изискват по-дълги чували от приблизително 150 см.

Какви кардио уреди са подходящи за мен:

очаквайте скоро

Какво друго да сложа в залата, за да е цялостно завършена:

очаквайте скоро

​Имам хотел, искам да направя фитнес зала в него

Какво ще ми е необходимо:

очаквайте скоро

Какви уреди да инсталирам в нея:

очаквайте скоро

Каква настилка да предвидя за пода:

очаквайте скоро

Необходима ли е поддръжка на залата:

очаквайте скоро

Какво още да предвидя:

очаквайте скоро

За начинаещи ентусиасти

Как да започна да тренирам:

очаквайте скоро

Какво ще ми е необходимо:

очаквайте скоро

Тренировка на открито:

очаквайте скоро

Тренировка в зала:

очаквайте скоро

Искам да направя мускулна маса:

очаквайте скоро

Искам да отслабна:

очаквайте скоро

Какво предлагаме

  • Консултация по телефона
  • Консултация по email
  • Посещение от нашите специалисти не място.

Имам нужда от:

  •  Оборудване на професиона фитнес зала
  • Доставка и монтаж на уреди  за частна фитнес зала
  • Проектиране и цялостно изграждане на фитнес за хотели и СПА центрове

Телефон за връзка